London

London

onsdag den 12. januar 2011

Om London

 London er hovedstaden og den største metropolregion i England. (En metropolregion er en betegnelse for et større befolket område, centreret omkring en storby)
London blev grundlagt af romerne og har siden været center for mange vigtige bevægelser og fænomener gennem historien. London er blevet en af de mest populære turistdestinationer i verden og bliver ved med ,at tiltrække flere mennesker på grund af sin økonomiske vækst. London har en meget varieret befolkning, målt på både folkeslag, kulturer og religioner. Der tales over 300 forskellige sprog inde for byens grænser, hvilket jeg synes er ret vildt, at tænke på. Da jeg var i London var vi også i Chinatown, som ligger i Sohoområdet, som igen ligger i området City of Wetminster. Chinatown er en lille form for bydel, hvor der er masser af kinesiske restauranter, butikker m.m. London er en international transporthub med fem store lufthavne og en stor havn.
Noget jeg synes der var rigtig fedt i London var deres undergrundsbane, London Underground. Det er det ældste undergrundsbanenet i verden som blev grundlagt i 1863-det har tolv linjer og bliver stadig udvidet. Der er dagligt mere end tre millioner der rejser i netværket og det giver jo over en milliard passagerer årligt. Det jeg synes er godt er, at den er så overskuelig, så man sagtens kan finde rundt dernede ,selvom man ikke har prøvet det før og det er jo også dejligt, at man på kort tid kan komme fra den ene ende af London til den anden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar